Na poslední schůzce jsme naplánovali hlášení ve školním rozhlase – velké díky patří za pomoc panu učiteli Atexingerovi.
Ostatním členům, kteří nebyli na poslední schůzce jsme vysvětlili vše o soutěži, kterou Ekotým pořádá.
S dětmi jsme pak prošli omalovánky o bezpečnostni potravin – vysvětlili jsme si, co ukazují jednotlivá políčka. Zjistili jsme, že syrové maso musíme zpracovávat odděleně od jiných potravin, zeleninu a ovoce je třeba před jídlem dobře umýt, stejně jako naše ruce, pokud jsme přišli z venku.
Zopakovali jsme si, jaký je rozdíl mezi minimální trvanlivostí a datem spotřeby, a také jaká jsou pravidla pro ukládání potravin do lednice.
Na závěr jsme alespoň některé obrázky vymalovali. Jak se nám to povedlo, můžete na nástěnce posoudit sami.